Skip to main content
📍 Sot, ishim nĂ« takim me organizatat anĂ«tare nga rajoni i Gjilanit pĂ«r tĂ« bashkĂ«biseduar rreth shĂ«rbimit informues qĂ« Platforma Civikos e ofron pĂ«r organizatat anĂ«tare dhe se si mund tĂ« sofistikohet mĂ« tutje ky shĂ«rbim ndaj anĂ«tareve.
📝 Sekretariati i Platforma Civikos do tĂ« vazhdoj takimet me organizatat nga rajone e tjera, pĂ«r tĂ« marrĂ« inputet e tyre rreth pĂ«rmirĂ«simit tĂ« shĂ«rbimit informues.
đŸ€ Ky aktivitet mbĂ«shtetet nga Granti Institucional nĂ« kuadĂ«r tĂ« SMART Balkans.