Stacion-Qendra Për Art Bashkohor Prishtinë

Adresa: Zija PrishtinHenrik Bariç Street No.23, 10000 Prishtina

Aktivitetet:
» Edukim/Trajnim
» Kulture
» Hulumtim dhe analiza

Kontakt:
Tel: 044-116-896

E-mail: albertheta@stacion.org

https://www.stacion.org/
https://www.facebook.com/stacion.org
/