Shoqata për Mbrojtjen e Zogjëve – FINCH

Adresa:
Janina 79, Prizren

Aktivitetet:
» Flora dhe Fauna
» Zhvillim Rural
» Mjedis
» Edukim/Trajnim

Kontakt:
Tel: +37744144109
E-mail: ngofinch@yahoo.com