Shoqata e Gruas “Violete”

Adresa: Fshati Barileve

Aktivitetet:
» Avokim dhe Lobim
» Te drejta te njeriut
» Zhvillim ekonomik
» Zhvillim rural

Kontakt:
Tel: 045 400-068

E-mail: bedrije.shala@hotmail.com

https://www.facebook.com/VioletePrishtinePodujeve/posts/310186169139968/