Qendra per perkrahje dhe keshillim te femres Dora Dores

Adresa:
RR. Mbreti Zog 59

Aktivitetet:
» Ndihmë Sociale dhe Psikologjike
» Barazi Gjinore
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: +377 (0) 44 216 616
E-mail: info@doradores.org; luljeta.avdiqi@doradores.org; dora_dores@yahoo.com