Qendra për Arsim dhe Këshillim Profesional Gjon Nikollë Kazazi

Adresa:
Rr.”Mbretëresha Teuta” nn, Gjakove 50000

Aktivitetet:
» Edukim/Trajnim
» Kulturë
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: +377 45 312 515
E-mail: fletabaraku@gmail.com