Qendra e Shoqerise Civile Gjakove QSHC

Adresa:
Rr. Ismail Qemaili (Carshia e Jupave) nr.9 Gjakovë

Aktivitetet:
» Demokratizim
» Të Drejta të Njeriut
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: +377 (0) 44 141 219
E-mail: linda.sada@gmail.com