Psikoterapeutet ne Veprim

Adresa:
Inkubatori I Biznesit Gavrani I, nr 12, Gjilan

Aktivitetet:
» Ndihmë Sociale dhe Psikologjike
» Ndihmë Humanitare
» Të Drejta të Fëmijëve
» Barazi Gjinore

Kontakt:
Tel: 045 943 403 dhe 044/165-364
E-mail: ojq.pea@gmail.com, si.siki@hotmail.com