OJQ Konsumatori

Adresa: Veternik, Lagja Fjolla, Prishtine

Aktivitetet:
» Mbrojtje te konsumatoreve
» Avokim dhe lobim
» Pjesemarrje Qytetare

Kontakt:
Tel: 044 200 458
038 602 810

E-mail:ok.kosova@gmail.com

https://www.facebook.com/organizata.konsumatori/