OJQ Horizonti 21

Adresa: Rr. Dardani Fushe Kosove

Aktivitetet:
» Avokim dhe Lobim
» Ndihme Humanitare
» Edukim
» Trajnim
» Hulumtime dhe Analiza

Kontakt:
Tel: 049 590 255

E-mail:horizonti21@hotmail.com

https://horizonti21.wordpress.com/