Instituti për Studime të Pavarura Politike dhe Mediale/ Independent Institute for Political and Media Studies

Adresa:
Tringë Smajli nr 72 Prishtinë

Aktivitetet:
» Hulumtime dhe Analiza
» Edukim/Trajnim
» Shoqatë e Mediave
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: +386 49 765 307
E-mail: independent.ipms@gmail.com