Gjethi

Adresa: Shtepia e Kultures kati i I-re Kacanik 7100

Aktivitetet:
» Mjedis
» Pjesemarrje Qytetare
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: 044 756 390

E-mail: ommgjethi@gmail.com, rakavalon@yahoo.com

https://www.facebook.com/ommgjethi/?locale2=ko_KR&_rdr