Fondacioni Together Kosova – FTK

Adresa: Bulevardi Nene Tereze, 49B, 10000 Prishtine

Aktivitetet:
» Barazi gjinore
» Hulumtime dhe analiza
» Ndihme sociale dhe psikologjike

Kontakt:
Tel: 038 220 252
+ 377 (0) 45 88 99 66

E-mail: fondacioni.together@gmail.com
info@fondacionitogether.org

https://www.facebook.com/Fondacioni-Together-Kosova-228632943859636/