Akcioni për Nëna dhe Fëmijë

Adresa: Rr. Rexhep Mala, No. 72 10000, Prishtina, Kosovo

Aktivitetet:
» Perkujdesje Shendedtesore
» Ndihmë Humanitare
» Edukim/Trajnim
» Hulumtim dhe Analiza

Kontakt:
Tel: 383 49 110 333
E-mail: mrika.aliu@amchealth.org
arta.hasanaj@amchealth.org
info@amchealth.org
albulena.amchealth@gmail.com
dafina.amchealth1@gmail.com
vlorian.molliqaj@amchealth.org

https://amchealth.org/sq/
https://www.facebook.com/amckosova
/