Shoqata Syte Kerkojne Drite

Adresa: Rr. Ali Pash tepelena, Suhareke

Aktivitetet:
» Avokim dhe Lobim|
» Ndihme personave me nevoja te veqanta
» Edukim/trajnim
» Kulture

Kontakt:
Tel: 38348717271

E-mail: sytekerkojnedrite@gmail.com
shqipekryeziu.m@gmail.com

facebook