Let’s Do it Peja

Adresa:
Shtepia e Kultures, kati III, Peje

Aktivitetet:
» Hulumtime dhe Analiza
» Mjedis
» Edukim/Trajnim
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: 044 125 413 dhe 049 124 548
E-mail: letsdoitpeja@gmail.com