Promovimi dhe Menaxhimii Trashegimise Kulturore – Perendim

Adresa:
Mbretersha Teute 85 Peje

Aktivitetet:
» Zhvillim Rural
» Hulumtime dhe Analiza
» Trashëgimi Kulturore

Kontakt:
Tel: 049137827 dhe 049502894
E-mail: blerta.begolli@phm-west.org nermin.kastrati@phm-west.org