Kosovo Career Development Foundation – KCDF

Adresa:
Rr. Xheladin Hana, nn, FP, 315 10000 Prishtine, Republika e Kosovës

Aktivitetet:
» Tjera
» Hulumtime dhe Analiza
» Punësim
» Edukim/Trajnim

Kontakt:
Tel: +38344552269
E-mail: info@koscdf.org