General Youth Education of Kosovo (GYEK)

Adresa:
Rr.Xhavit Mitrovica, lok 15/8 Prishtinë 10000 Kosovo

Aktivitetet:
» Rini
» Edukim/Trajnim
» Teknologji Informative (TI)
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: +38344351882
E-mail: generalyoutheducation@gmail.com