Community Building Mitrovica (CBM)

Adresa:
Rruga: Sheshi Isa Boletini, (ish zona e sigurise) 40000, Mitrovicë

Aktivitetet:
» Ndërtim të Paqes
» Edukim/Trajnim
» Barazi Gjinore
» Avokim dhe Lobim

Kontakt:
Tel: +381 (0) 28 530 335
E-mail: info@cbmitrovica.org