BIFR

Adresa: Lagje Kalabria E4 nu 1

Aktivitetet:
» Edukim/Trajnim
» Demokratizem
» Hulumtime dhe analiza
» Asistes ligjore

Kontakt:
Tel: 049/156966
044 84 86 82

E-mail: bashkim.zeqiri@bifr.org