Skip to main content

Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy.

Stafi i Platforma CiviKos ka takuar parterët tanë nga OJQ ACCESS dhe përfaqësuesen e Komunës së Vushtrrisë, një nga gjashtë komunat target të projektit, për të diskutuar aktivitet tona që kanë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale.