Skip to main content

Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy.

Javën që shkoi, u takuam me parterët tanë nga Network of Peace Movement – NOPM dhe përfaqësueses të Komuna e Kamenicës – Faqja Zyrtare, një nga gjashtë komunat target të projektit, për të diskutuar aktivitet tona që kanë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale.