Skip to main content

Sekretariati i CiviKos u takua me Z. Shpend Qamili nga UN Kosovo Team për të diskutuar planet e ardhshme me CiviKos dhe vazhdimin e partneritetit që tashmë e kemi ndërtuar me ekipin e UN në Kosovë që disa vite.