OJQ Shtepia e Shokeve

Adresa:
Rruga Agim Hajrizi, Nr. 43- 40000, Mitrovicë

Aktivitetet:
» Hulumtime dhe Analiza
» Demokratizim
» Kulturë

Kontakt:
Tel: +381 (0) 28 530 3217
E-mail: shtepiaeshokeve@hotmail.com; hajrullahmustafa@hotmail.com