OJQ Dylberizmi

Adresa: Sheshi Nene Tereza p.n. Prishtine, 10000 Republika e Kosovës

Aktivitetet:
» Rini
» Edukim/ Trajnim
» Hulumtim dhe Analiza
» Te drejta te njeriut;

Kontakt:
Tel: 38349889248

E-mail:kontakti@dylberizm.com
dylberizm@gmail.com

www.dylberizm.com