Skip to main content

NJoftim Për të gjithë organizatat anëtare dhe bashkëpunëtorët e CiviKos ju njoftojmë se drejtorja ekzekutive e CiviKos Valdete Idrizi për shkak të angazhimeve të saj në politikë  sot me datë 22.08.2017 ka dhënë dorëheqje nga CiviKos.Valdetës i dëshirojmë shumë shëndet, dhe sukses në rrugëtimin  e sajë të mëtutjeshëm.

 

Sekretariati i Platformës CiviKos