Skip to main content

Pas procesit të votimit për anëtarë të Këshillit për Bashkëpunim Qeveri – Shoqëri Civile, janë emëruar antarët e rinjë.

Anëtarë të Keshillit për Bashkëpunim Qeveri – Shoqëri Civile janë: 1. Abetare Gojani 2. Alutrim Dermaku 3. Avdyl Gashi 4. Besmir Kokollari 5. Dajana Berisha 6. Dardan Qadraku 7. Dren Puka 8. Jeton Krasniqi 9. Lura Limani 10. Sadri Rrmoku 11. Shemsi Jashari Anëtarët e rrjeteve tematike janë: 1. Rrjeti i Grave të Kosovës – Nertila Qarri 2. Initiative for Kosova Community – Ekrem Bajrami 3. KOSID – Kushtrim Puka Keshilli për Bashkëpunim Qeveri – Shoqëri Civile gjithsej do të ketë 15 përfaqësues nga shoqëria civile, ku 14 janë përzgjedhur me proces të nominimit dhe votimit, si dhe një vend është i rezervuar për përfaqësuesin e Platforma CiviKos.

 

Content retrieved from: http://www.civikos.net/sq/ekipet-e-punes-se-keshillit1/Emerohen-antaret-e-rinje-te-Keshillit-per-Bashkepunim-Qeveri-Shoqeri-Civile-2019-2023-784.