Skip to main content

Platforma CiviKos ka publikuar raportin me infografika mbi monitorimin e masave kundër COVID19 në Kosovë. Raporti përfshin periudhën mars – gusht 2020 dhe përmban vendimet e dy qeverive – mbylljen strikte dhe hapjen problematike.

Për me tepër, klikoni linkun këtu.