Skip to main content

Sekretariati i Platforma CiviKos ka përkthyer dhe përshtatur të gjeturat kryesore të Raportit të Progresit për shoqërinë civile. Në infografikën më poshtë mund ti lexoni të gjeturat kryesore. Ndërsa, raportin e plotë mund ta lexoni këtu.