Skip to main content

Rrugëtimi i procesit të Auditimit Social në Komunën e Kamenicës, Komunën e Pejës, Komunën e Rahovecit dhe Komunën e Lipjanit në Kosovë është afër përfundimit.

Sot ekipi i Platforma Civikos dhe Decentralisation and Municipal Support – DEMOS u takuan per te finalizuar videot promovuese për të treguar ndikimin e kësaj nisme të rëndësishme.