Skip to main content

Organizatat lokale të cilat kanë perfituar nga punëtoritë e ofruara nga Platforma Civikos në kuadër të projektit të USAID – Kosovo Komunat Transparente Efektive dhe Llogaridhënese kanë publikuar infografiken me të gjetura për tender të ndryshëm nga institucionet lokale.
Më poshtë gjeni edhe infografikën me gjetjet kryesore nga procesi i monitorimit.
#Meletraqelë