• Donika Emini

  Drejtoreshë

  E-mail donika.emini@civikos.net
 • Dardan Kryeziu

  Menaxher i Projekteve

  E-mail dardan.kryeziu@civikos.net
 • Zana Peci

  Menaxhere e Financave

  E-mail zana.peci@civikos.net
 • Fleta Baraku

  Zyrtare per Komunikim dhe Informim

  E-mail fleta.baraku@civikos.net
 • Valdete Idrizi

  (Drejtore Ekzekutive- 2012-2017)

 • Ardiana Osmani

  Zyrtare per Komunikim dhe Informim (2012-2016)

 • Mimoza Murati

  Koordinatore e Sekretariatit (2012-2018)

  E-mail mimoza.murati@civikos.net
 • Albinë Berdyna

  Praktikante (Shtator - Dhjetor 2016)

 • Angjelina Ahmeti

  Praktikante (Korrik 2016 - Gusht 2016)

 • Leonita Gojani

  Praktikante (Qershor 2016 - Gusht 2016)

 • Olivia Goddard

  Praktikante (Qershor 2016 - Korrik 2016)

 • Roland Sylejmani

  Praktikant (Janar - Prill 2016)

 • Argjira Spanca

  Praktikant (Shtator 2015 - Dhjetor 2015)

 • Donat Rakovica

  Praktikant (Shtator 2015 - Dhjetor 2015)

 • Erblin Ajdini

  Praktikant (Prill - Gusht 2015)

 • Jane Winsett

  Praktikant (Qershor - Korrik 2015)

 • Valbardha Buza

  Praktikante (Dhjetor 2014 - Shkurt 2015)

 • Rebecca Little

  Praktikante (Qershor - Korrik 2014)

 • Besana Shehaj - Latifi

  Praktikante (Nëntor 2013 - Tetor 2014)

 • Shqipe Kryeziu

  Praktikante (Tetor 2013 - Mars 2014)

 • Arber Nimani

  Praktikant (Shtator - Dhjetor 2013)

 • Shtrojera Jashanica

  Praktikante (Gusht - Nentor 2018)