Video

Projektligji per Buxhetin e Kosoves - 18.05.2018

 • 21 Nëntor 2016

  Konferenca Vjetore e Platformës CiviKos - Bashkëpunimi në mes të Shoqërisë Civile dhe Qeverisë (RTV 21)

 • 21 Nëntor 2016

  Konferenca Vjetore e Platformës CiviKos - Bashkëpunimi në mes të Shoqërisë Civile dhe Qeverisë (Klan Kosova)

 • 15 Korrik 2016

  Valdete Idrizi - TheWIFTS Peace Award 2016 dhe puna e CiviKos-it në përgjithësi

 • 07 Korrik 2016

  Drejtoresha e Platformës CiviKos, Valdete Idrizi, fituese e Çmimit Ndërkombëtar për Paqe - “TheWIFTS Peace Award 2016"

 • 22 Dhjetor 2015

  Përmbyllja e vitit 2015, bashëpunimi: shoqëri civile - qeveri

 • 15 Tetor 2015

  Bashkëpunimi Qeveri - Shoqëri civile - Strategjia Qeveritare për bashkëpunim me shoqërinë civile 2013-2017

 • 17 Shtator 2015

  Qeveria Kritikohet për Mungesë Transparence në Ndarjen e Fondeve Për OJQ-të

 • 22 Korrik 2015

  Shqyrtimi i politikave për votim jashtë vendit

 • 08 Qershor 2015

  Dialogu Kosovë-Serbi

 • 11 Shtator 2014

  Procesi i votimit për anëtarët e Këshillit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2013-2017