Projektet

Nise Muhabetin

Objektivat e Projektit: Vazhdimi i Fushatës ‘Vendose maskën’ e iniciuar me anëtarët e CiviKos. Promovimi i rregullave të vaksinimit dhe anti-covid përmes infografikave,video. Ky aktivitet organizohet në kuadër të platformës Realitet i Ri. Donatori: Slovak AID Aktivitetet e Projektit: Do të publikohen dy video për rëndësinë e vaksinimit Në lidhje me vaksinimin do të publikohen infografika mbi diskreditimin e miteve nga profesionistët Do të organizohen seanca informuese për të synuar hezitimin e vaksinimit. Takimet mbahen nga profesionistë dhe ekspertë. << Kthehu mbrapa