• 10 Maj 2022

  Takim/punëtori me përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile në Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Platforma Civikos organizoi takim/punëtori me përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile në Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me... Lexo më shumë

 • 23 Dhjetor 2021

  Takimi i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Në bashkëpunim me Zyren për Qeverisje të Mirë u mbajt takimi i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile. Qëllimi i... Lexo më shumë

 • 05 Nëntor 2021

  Kornizën për përmirësimin e zbatimit të standardeve minimale për konsultimet me publikun për periudhën 2021 – 2025

  Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit (Office for Good Governance- office of the Prime Minister in Kosovo), më 05 nëntor 2021, në një... Lexo më shumë

 • 05 Tetor 2021

  Takimi i grupit të tretë punuese të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile - Qeveri

  Në zyrat e Qeverisë së Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit, si dhe koordinatoren e... Lexo më shumë

 • 01 Tetor 2021

  Takimi i grupit të dytë punuese të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile - Qeveri.

  Në zyrat e Qeverisë së Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit, si dhe koordinatorin e... Lexo më shumë

 • 29 Shtator 2021

  Takimi i grupit për Objektivin Strategjik IV

  Po vazhdojnë takimet e grupeve punuese të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile - Qeveri. Lexo më shumë

 • 23 Shtator 2021

  Takohen koordinatorët e ekipeve të punës së Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri dhe TACSO në Kosovë

  Në Zyrën për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit u mbajt takimi i radhës me koordinatorët e ekipeve të punës së Këshillit për... Lexo më shumë

 • 12 Gusht 2021

  Takimi për vlerёsimin e progresit nё zbatim tё planit tё punёs sё Strategjisё Qeveritare për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri

  Në zyret e Qeverisë të Republikës së Kosovës, me koordinim të Zyrës për Qeverisje të Mirë, u mbajt takimi për vlerёsimin e... Lexo më shumë

 • 21 Korrik 2021

  Takimi me Koordinatorët e Ekipeve të Punës për Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit, më 21 korrik 2021 ka realizuar takim pune me koordinatorë e ekipeve të punës së Këshillit... Lexo më shumë