• 18 Korrik 2019

  Takimi i parë i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Është mbajtur takimi i parë konsolidues i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile, i cili është trup e përbashkët me... Lexo më shumë

 • 15 Korrik 2019

  Takim në mes të Platformës CiviKos dhe Zyrës së Sekretarit të Përgjithshëm në Zyrën e Kryeministrit dhe Zyrës për Qeverisje të Mirë

  Drejtoresha e CiviKos Znj. Donika Emini është takuar me Z. Fitim Krasniqi, Sekretar i Përgjithshëm në Zyrën e Kryeministrit dhe Z. Habit... Lexo më shumë

 • 21 Qershor 2019

  Emërohen antarët e rinjë të Këshillit për Bashkëpunim Qeveri - Shoqëri Civile 2019-2023

  Pas procesit të votimit për anëtarë të Këshillit për Bashkëpunim Qeveri - Shoqëri Civile, janë emëruar antarët e rinjë. Lexo më shumë

 • 10 Nëntor 2015

  Takim pune me Ekipin e Punës për Objektivin Strategjik II "Sistem i ndërtuar i kontraktimit të shërbimeve publike për Organizatat e Shoqërisë Civile”


  Me 22 tetor 2015 Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit si sekretariat i Këshillit, ka realizuar takim të përbashkët me Ekipin e... Lexo më shumë

 • 20 Tetor 2015

  Takim pune me Ekipin e Punës për Objektivin Strategjik II "Sistem i ndërtuar i kontraktimit të shërbimeve publike për Organizatat e Shoqërisë Civile”

  Më 22 tetor 2015 Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit si sekretariat i Këshillit, ka realizuar takim të përbashkët me Ekipin e... Lexo më shumë