• 29 Shtator 2021

  Takimi i grupit për Objektivin Strategjik IV

  Po vazhdojnë takimet e grupeve punuese të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile - Qeveri. Lexo më shumë

 • 23 Shtator 2021

  Takohen koordinatorët e ekipeve të punës së Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri dhe TACSO në Kosovë

  Në Zyrën për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit u mbajt takimi i radhës me koordinatorët e ekipeve të punës së Këshillit për... Lexo më shumë

 • 12 Gusht 2021

  Takimi për vlerёsimin e progresit nё zbatim tё planit tё punёs sё Strategjisё Qeveritare për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri

  Në zyret e Qeverisë të Republikës së Kosovës, me koordinim të Zyrës për Qeverisje të Mirë, u mbajt takimi për vlerёsimin e... Lexo më shumë

 • 21 Korrik 2021

  Takimi me Koordinatorët e Ekipeve të Punës për Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit, më 21 korrik 2021 ka realizuar takim pune me koordinatorë e ekipeve të punës së Këshillit... Lexo më shumë

 • 02 Shkurt 2021

  Takimi me kordinatorët e ekipeve të punës dhe Zyrën Për Qeverisje të Mirë.

  U mbajt takimi me kordinatorët e ekipeve të punës dhe Zyrën Për Qeverisje të Mirë, për tu koordinuar për aktivitetet e radhës të... Lexo më shumë

 • 08 Shtator 2020

  Aktivitetet e Objektives 3 të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me shoqërinë civile 2019-2023

  Gjatë takimit me Zyrën për Qeverisje të Mirë, dhe përfaqësuesen nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale për të diskutuar rreth... Lexo më shumë

 • 28 Janar 2020

  Punëtoria për monitorimin dhe metodologjinë e raportimit për zbatimin e Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023

  Në zyret e Qeverisë të Republikës të Kosovës po mbahet punëtoria për monitorimin dhe metodologjinë e raportimit për zbatimin e Strategjisë... Lexo më shumë

 • 16 Janar 2020

  Sesionin informues me anëtarët e shoqërisë civile pjesë e Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri

  Platforma Civikos është duke mbajtur sesionin informues me anëtarët e shoqërisë civile pjesë e Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri... Lexo më shumë

 • 20 Dhjetor 2019

  Takimi i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  U mbajt takimi i radhës i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile. Ky takim është udhëhequr nga ZKM/Zyra për Qeverisje... Lexo më shumë