• 19 Korrik 2022

  Takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  U mbajt takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile. Lexo më shumë

 • 08 Korrik 2022

  Punëtori për të vendosur bazat e rekomandimit të politikave për rregullimin e një sistemi të qëndrueshëm të kontraktimit të shërbimeve në Kosovë

  Në kuadër të projektit "Zbutja e Ndikimit të Pandemisë COVID-19 tek OSHC-të që Ofrojnë Shërbime në Kosovë", Platforma Civikos në... Lexo më shumë

 • 06 Qershor 2022

  Punëtoria dy-ditore Këshillin për Bashkëpunim mes Qeverisë dhe Shoqërisë Civile

  Me mbështetje të Fondacionit Kosovar për Shoqëri të Hapur, nën organizmin e Zyrës për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit dhe me... Lexo më shumë

 • 27 Maj 2022

  Takimi i OJQ-ve në Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile me qëllim të koordinimit

  Platforma Civikos po vazhdon me organizimin e takimeve me anëtarët e organizatave të shoqërisë civile në Këshillin për Bashkëpunim të... Lexo më shumë

 • 10 Maj 2022

  Takim/punëtori me përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile në Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Platforma Civikos organizoi takim/punëtori me përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile në Këshillin për Bashkëpunim të Qeverisë me... Lexo më shumë

 • 23 Dhjetor 2021

  Takimi i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Në bashkëpunim me Zyren për Qeverisje të Mirë u mbajt takimi i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile. Qëllimi i... Lexo më shumë

 • 05 Nëntor 2021

  Kornizën për përmirësimin e zbatimit të standardeve minimale për konsultimet me publikun për periudhën 2021 – 2025

  Zyra për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit (Office for Good Governance- office of the Prime Minister in Kosovo), më 05 nëntor 2021, në një... Lexo më shumë

 • 05 Tetor 2021

  Takimi i grupit të tretë punuese të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile - Qeveri

  Në zyrat e Qeverisë së Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit, si dhe koordinatoren e... Lexo më shumë

 • 01 Tetor 2021

  Takimi i grupit të dytë punuese të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile - Qeveri.

  Në zyrat e Qeverisë së Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të Mirë/Zyra e Kryeministrit, si dhe koordinatorin e... Lexo më shumë