• Të kaluara
 • Tani
 • Të ardhshme
 • 30 Janar 2023

  Auditimi Social është afër përfundimit në disa komuna

  Rrugëtimi i procesit të Auditimit Social në Komunën e Kamenicës, Komunën e Pejës, Komunën e Rahovecit dhe Komunën e Lipjanit në Kosovë është afër përfundimit. Lexo më shumë

 • 25 Janar 2023

  Java e Privatësisë me një diskutim informues për regjionin e Gjilanit

  ❗️Platforma Civikos, në bashkëpunim me Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), shënuan Javën e Privatësisë me një diskutim informues për regjionin e Gjilanit. Lexo më shumë

 • 23 Janar 2023

  Takim mes partnerëve dhe Komunës së Kamenicës me qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale

  Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Lexo më shumë

 • 19 Janar 2023

  Çka është dhe çfarë bën Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP)

  Informohu shkurt dhe shpejt me infografikat e mëposhtme Lexo më shumë

Auditimi Social është afër përfundimit në disa komuna

Rrugëtimi i procesit të Auditimit Social në Komunën e Kamenicës, Komunën e Pejës, Komunën e Rahovecit dhe Komunën e Lipjanit në Kosovë është afër përfundimit. Lexo më shumë

 • 15 Dhjetor 2022

  Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes Platforma CiviKos dhe Komuna e Lipjanit

  Platforma Civikos me mbështetjen e projektit Decentralisation and Municipal Support - DEMOS që zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation ka organizuar takimin e përbashkët me përfaqësuesit e Komunës së Lipjanit - Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare dhe grupin e Auditimit Social në... Lexo më shumë

 • 14 Dhjetor 2022

  Punëtoria e Grupit tematik për përmirësimin e kornizës institucionale dhe ligjore për financimin publik të OSHC-ve

  Platforma Civikos organizoj punëtorinë e Grupit tematik për përmirësimin e kornizës institucionale dhe ligjore për financimin publik të OSHC-ve. Lexo më shumë

 • 13 Dhjetor 2022

  Punëtoria e Grupit tematik për rritjen e pjesëmarrjes së shoqërisë civile në politikë-bërje

  Platforma Civikos organizoj punëtorinë e Grupit tematik për rritjen e pjesëmarrjes së shoqërisë civile në politikë-bërje. Lexo më shumë

 • 07 Dhjetor 2022

  Trajnimi i radhës për grupin e Auditimit Social në Janjevë

  Platforma Civikos me mbështetjen e projektit Decentralisation and Municipal Support - DEMOS që zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation ka mbajtur trajnimin e radhës për grupin e Auditimit Social në Janjevë. Lexo më shumë

 • 02 Dhjetor 2022

  Takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Takimi u kryesua nga Zv. Sekretari i Përgjithshëm i Zyrës së Kryeministrit, z. Arben Krasniqi dhe Dretorja Ekzekutive e Platforma Civikos, znj. Donika Emini, të cilët ndër të tjera theksuan rolin e akterëve në procesin e zbatimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë... Lexo më shumë

 • 30 Nëntor 2022

  Takim me organizatat e shoqërisë civile të rajonit të Ferizaj ku u prezantuan të gjeturat fillestare të raportit të monitorimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023

  Platforma Civikos ka organizuar takim me organizatat e shoqërisë civile të rajonit të Ferizaj, ku u prezantuan të gjeturat fillestare të raportit të monitorimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023 Lexo më shumë

 • 25 Nëntor 2022

  Grupi i Auditimit Social të Rahovecit për të analizuar zbatimin e projektit

  Këtë vikend po qëndrojmë në Rahovec me grupin e Auditimit Social të Rahovecit për të analizuar zbatimin e projektit “Ndërtimi i Infrastrukturës për Persona me Nevoja të Veçanta” Lexo më shumë

 • 24 Nëntor 2022

  Takimi me zv. Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal

  Platforma CiviKos, së bashku me koordinatorin e ekipit të dytë të Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri dhe me përfaqësues nga Zyra për Qeverisje të Mirë, u takuan me Zv. Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, znj. Venera Çerkini. Lexo më shumë

 • 23 Nëntor 2022

  Takim me organizatat e shoqërisë civile të rajonit të Gjilanit ku u prezantuan të gjeturat fillestare të raportit të monitorimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023

  Platforma Civikos ka organizuar takim me organizatat e shoqërisë civile të rajonit të Gjilanit, ku u prezantuan të gjeturat fillestare të raportit të monitorimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023 Lexo më shumë