Publikohet "Raport i monitorimit të aktivitetit të prokurimit" në Pejë

Kjo seri e punëtorive është mbajtur në kuadër të projektit të USAID Komunat Transparente Efektive dhe Llogaridhënëse.

Si rezultat, gjashtë organizata kanë punuar së bashku në përpilimin e raportit të monitorimit mbi aktivitetin e prokurimit, gjegjësisht të kontratës së prokurimit mbi “Asfaltimin e Rrugeve në Fshatin Vitomericë”. Raporti është përpiliuar nga: Syri i VizionitNGO ZanaOJQ KOHALet's Do It PejaERA group dhe YMCA in Kosovo, fasilitator Arton Demhasaj.

Raportin e plotë mund ta gjeni këtu:
https://docs.wixstatic.com/…/5008d2_ed8cd99503fb450e89a2681…

 

<< Kthehu mbrapa