Njoftim; Dorëheqja e Valdete Idrizit nga pozita e drejtores ekzekutive në CiviKos

NJoftim Për të gjithë organizatat anëtare dhe bashkëpunëtorët e CiviKos ju njoftojmë se drejtorja ekzekutive e CiviKos Valdete Idrizi për shkak të angazhimeve të saj në politikë  sot me datë 22.08.2017 ka dhënë dorëheqje nga CiviKos.

Valdetës i dëshirojmë shumë shëndet, dhe sukses në rrugëtimin  e sajë të mëtutjeshëm.

Sekretariati i Platformës CiviKos

<< Kthehu mbrapa