• 22 March 2021

  Qëndrim Hoxha

  Qëndrim Hoxha është Zëvendës President i LDA Balkan dhe Drejtori i Përgjithshëm i saj për degën e Kosovës. Ai po ashtu është Menaxher i... Read more

 • 10 December 2021

  Rinor Krasniqi

  Read more

 • 23 May 2019

  Sadri Rrmoku - Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI)

  Read more

 • 20 February 2020

  Shemsi Jashari

  Read more

 • 10 December 2021

  Vlorian Molliqaj

  Read more